PODCAST aflevering 2: Allergie en overgevoeligheden

De podcast die je haarverzorging op een andere manier laat zien.
Ik neem je mee in de wondere wereld van natuurlijke haarverzorging. Ik vertel je alles over hoe je de juiste producten kiest, hoe je planten en kruiden kunt gebruiken, wat de diepere betekenis is achter haarproblemen. De invloed van je voeding EN de relatie tussen je innerlijke en uiterlijke welzijn. Want het gaat over zoveel meer dan alleen maar haar, in alle betekenissen van het woord!

Jeuk na het wassen of kleuren van je haar, irritatie nadat je bepaalde producten gebruikte. Kans is heel groot dat je een allergie of overgevoeligheid hebt voor een kleur, shampoo of conditioner. In deze aflevering deel ik heel graag mijn kijk, visie en tips hoe je hier mee om gaat. Het is een thema dat meer en meer aan bod komt, veel over geweten is maar nog meer over te ontdekken valt. 
Maar ook een thema dat een bepaalde gevoeligheid met zich mee draagt omdat er heel vaak in de onderstroom angst, onzekerheid en schaamte zit.  Omring je met de juiste mensen, leer je producten kunnen en word je eigen haar expert! 
Heb jij een allergie of overgevoeligheid waar je weet van hebt? Je lichaam geeft vaak (heel subtiel) al de eerste signalen aan. 💇 Deel hieronder gerust jou ervaring en beluister de volledige aflevering als je hier meer over wilt weten.

0 reacties