Missie & visie

Charlottes kijk op de toekomst

The Lightsight missie

Rustig en energiek. Krachtig en ontspannen. Mooi en natuurlijk. Het zijn geen tegengestelden, maar kenmerken van elke vrouw die samenhangen en elkaar zelfs versterken. In mijn energetisch centrum The Lightsight kijk ik als holistic hair healer naar jou in je totaliteit. Naar wat er zich in én rond jouw hoofd afspeelt.

Vanuit een natuurlijke, biologische en ecologische visie benader ik jou op een betrokken, persoonlijke manier. Mijn aandacht gaat zowel naar het therapeutische aspect van je mindset en gevoel, als naar het helende aspect van je hoofdhuid en de kwaliteit van je haar. Bij The Lightsight kies je uit behandelingen die inspelen op jouw behoeften van dat moment. Ik verdeelde mijn aanbod in de pijlers ‘mind’, ‘heart’ en ‘hair’.

Wil je volledig ontspannen? Dan raad ik jou behandelingen gekoppeld aan de pijler ‘mind’ aan. Wil je je verder ontplooien vanuit je unieke potentieel? Dan gaan we binnen de pijler ‘heart’ voor een behandeling die afgestemd is op je fysieke en emotionele noden. Wil je je haar en hoofdhuid laten opleven? Dan geef ik je binnen de pijler ‘hair’ een verzorging op maat.

Mijn doel? Jou in je totaliteit ondersteunen om helemaal jezelf te zijn. Want bij The Lightsight kan je in alle veiligheid terecht met je gevoelens, vragen en wensen. Ik zet jouw eigenheid centraal in elk verzorgingsritueel. Van de roots van je authentieke persoonlijkheid tot de roots van je haar en hoofdhuid. Zo halen we samen je eigenheid helemaal naar boven.

The Lightsight visie

Schoonheid is altijd al van belang geweest in onze maatschappij. Daar kunnen we niet omheen. Toch is er de laatste jaren een hele duidelijke kentering zichtbaar. Een kentering waar ik heel blij mee ben en graag op inspeel in mijn energetisch centrum. Meer en meer vrouwen willen hun schoonheid zo optimaal mogelijk tot hun recht laten komen, maar wel op een natuurlijke manier. Zonder agressieve behandelingen, zonder synthetische kleuringen, zonder iemand te worden die ze niet zijn.

Daarom beperk ik mij als holistic hair healer niet alleen tot het haar van vrouwen die binnenstappen bij The Lightsight. Voor mij telt de totaliteit. Wat speelt er zich af in én rond jouw hoofd? Vanuit mijn holistische, energetische visie hecht ik hierbij belang aan de maandstanden, zodat elk verzorgingsritueel helemaal tot zijn recht komt. En zodat jij kan ontspannen, je kan ontplooien én je haar kan laten opleven.

Klaar om jouw en mijn energie volop te laten stromen?

Maak dan hier je afspraak!