Behandelingen

Een handig overzicht van het aanbod

Mind

Met behulp van een therapeutische benadering creëren we bewust rust en ontspanning. Door het ontdekken van wat er in je geest leeft en aandacht te besteden aan je essentie, ga je stralen vanuit je meest natuurlijke schoonheid.

Haarmeditatie

€84 – 1 uur

Hoewel deze massage ook op het energetische kan werken, ligt de nadruk vooral op het fysieke. Er wordt gewerkt op het lymfesysteem, de bloedcirculatie en de ademhaling.

Haarmeditatie +

€106 – 1 uur 15 min

Haarmeditatie met wassen, verzorgen en natuurlijk drogen.

Access Conscious

€39 – 30 min
€78 – 1 uur
€117 – 1 u 30 min

Access Consciousness is een relaxatietechniek waarbij op een heel zachte manier de energiepunten van het hoofd aangeraakt worden.

Heart

Bij The Lightsight stellen we onze harten open voor anderen en volgen we het ritme van de natuur. We gaan voor een energetische aanpak die draait rond wat jij nu écht nodig hebt, en dat alles in harmonie met de natuur, de seizoenen en maanstanden.

Light in your
Mind & Hair

€89 – 1 uur
€168 – 2 uur

Jij kiest je tijd en we werken tijdens de afspraak met wat er zich op dat moment aanbiedt. Dit kan een uitgebreide behandeling zijn met een relaxatie als afsluiter, maar het kan evengoed een opfrisbeurt van je haren zijn met een voetbadje en een kopje thee.

Light in your Mind & Hair Journey

Op aanvraag

Wanneer er zich iets acuuts voordoet of er meerdere behandelingen nodig zijn om een bepaald eindresultaat te behalen werk ik met de Mind & Hair Journey. Dit is een traject dat volledig op jouw maat, noden en wensen afgestemd wordt en op een korte tijd gerealiseerd kan worden.

Hair

Door het verzorgen en voeden van het haar en de hoofdhuid verbeteren we de kwaliteit van je haar. Zo zorgen we voor een schitterend totaalplaatje en zorgen we ervoor dat het licht in je haar nooit uitdooft. Want: licht in je haar is mooi haar.

Light in your Hair

€86 – 1 uur

Bij deze behandeling ligt de nadruk op de verzorging van je haar. Het knippen wordt hierbij beschouwd als een onderdeel van deze verzorging.

Light in your Scalp

€92 – 1 uur

Hier ligt de nadruk op jouw hoofdhuid. Doormiddel van olie en kruiden brengen we de huid in balans, werken we op het lymfesysteem en de bloedbaan.

Light in your
Hair & Scalp

€141 – 1 uur 30 min

Hoofdhuid en haren komen allebei aan bod. We zetten kruiden en aromatherapie in ter verzorging, maar ook de snit beschouwen we als een onderdeel van de verzorging.

Glow to Go

€85 – 45 min

Tijdens deze behandeling leggen we de nadruk op het terugbrengen van kleur in je haar. Doordat er alleen met planten gewerkt wordt is dit meteen ook een onderdeel van de verzorging van je haren en hoofdhuid.

Glow to Go met snit

€127 – 1 uur 15 min

Glowing Hair

€139 – 1 uur 30 min
€178 – 2 uur

Tijdens deze behandeling leggen we de nadruk op het terugbrengen van kleur in je haar. Hoewel grijs en wit haar tot op een bepaalde hoogte bedekt wordt, staat je eigen natuurlijke haarkleur centraal.

Glowing Hair met snit

€178 – 2 uur
€217 – 2 uur 30 min