Behandelingen

Een handig overzicht van het aanbod

Mind

Met behulp van een therapeutische benadering creëren we bewust rust en ontspanning. Door het ontdekken van wat er in je geest leeft en aandacht te besteden aan je essentie, ga je stralen vanuit je meest natuurlijke schoonheid.

Light in your mind

€85 – 

We werken op een zachte manier op de energiepunten van het hoofd. Hoewel deze behandeling uiteindelijk ook op het fysieke werkt, ligt de nadruk in eerste instantie op de energie-uitwisseling. Het doel is om meer lichtheid in en rond je hoofd te ervaren.

Heart

Bij The Lightsight stellen we onze harten open voor anderen en volgen we het ritme van de natuur. We gaan voor een energetische aanpak die draait rond wat jij nu écht nodig hebt, en dat alles in harmonie met de natuur, de seizoenen en maanstanden.

Light in your
Mind & Hair

€195 – 

We werken met wat er zich op dat moment aanbiedt. Dit kan een uitgebreide behandeling zijn met een relaxatie als afsluiter, maar het kan evengoed een opfrisbeurt van je haren zijn met een voetbadje en een kopje thee.

Hair

Door het verzorgen en voeden van het haar en de hoofdhuid verbeteren we de kwaliteit van je haar. Zo zorgen we voor een schitterend totaalplaatje en zorgen we ervoor dat het licht in je haar nooit uitdooft. Want: licht in je haar is mooi haar.

Light in your Hair

€85 –

Bij deze behandeling ligt de nadruk op de verzorging van je haar. Het knippen wordt hierbij beschouwd als een onderdeel van deze verzorging.

Light in your
Hair & Scalp

€160 –

Hoofdhuid en haren komen allebei aan bod. We zetten kruiden en planten in ter verzorging, maar ook de snit beschouwen we als een onderdeel van de verzorging.

Glow to Go

€95 –

Tijdens deze behandeling leggen we de nadruk op het terugbrengen van kleur in je haar. Doordat er alleen met planten gewerkt wordt is dit meteen ook een onderdeel van de verzorging van je haren en hoofdhuid. Hoewel grijs en wit haar tot op een bepaalde hoogte bedekt wordt, wordt er niet op 100% grijsdekking of het verhelderen van de haren gewerkt. Je eigen natuurlijke haarkleur staat centraal. Bij deze behandeling spoel jij de kleur thuis zelf uit.

Glow to Go met snit

€137 – 

Glowing Hair

€159 –

prijs en tijdsduur hangt af van het gewenste kleurresultaat

Tijdens deze behandeling leggen we de nadruk op het terugbrengen van kleur in je haar. Doordat er alleen met planten gewerkt wordt is dit meteen ook een onderdeel van de verzorging van je haren en hoofdhuid; Hoewel grijs en wit haar tot op een bepaalde hoogte bedekt wordt, wordt er niet op 100% grijsdekking of het verhelderen van de haren gewerkt. Je eigen natuurlijke haarkleur staat centraal.

 

Glowing Hair met snit

€198 – 

prijs en tijdsduur hangt af van het gewenste kleurresultaat