Voor wie

Charlotte heet je van harte welkom

Voor wie is The Lightsight?

Wil jij een kleuring die uitsluitend gericht is op grijsdekking, de laatste nieuwe mode in je haar en/of een afspraak op vaste tijdstippen* met een brushing/styling als afsluiter? Dan ben je hier wellicht niet op de juiste plek.

Want voor mij zijn jouw natuurlijke haarval en -structuur het belangrijkst, met ruimte en aandacht voor jouw emotioneel welzijn en ontspanning.

Het liefst van al werk ik met hetgene dat zich aanbiedt op het moment van je afspraak. Dat kan gaan van een uitgebreid adviesgesprek voor je haarprobleem met een opfrissing van je lengtes tot een diepgaande energetische behandeling met een verwarmend gesprek als afsluiter.

Het drogen van je haar maakt vaak plaats voor een middagdutje op de ligwastafel, een rijkelijke relaxatiebehandeling of een aardende wandeling in de tuin.

De haarmeditatie en relaxatiebehandelingen kunnen ook los van de geboekt worden. Het maakt hiervoor niet uit wat jouw ‘haarwens’ is. Voor rust en ontspanning is iedereen welkom!

*Bij haarproblematiek en psychisch welzijn wordt er wel ruimte voorzien en rekening gehouden met meerdere behandelingen in een kortere tijdsperiode.

Tijd voor een weldadige afspraak boordevol rust en ontspanning?

Maak dan hier je afspraak!