Voor wie

Charlotte heet je van harte welkom

Voor wie is The Lightsight?

Bij The Lightsight draait alles rondom natuurlijke haarval en -structuur, met ruimte en aandacht voor jouw emotioneel welzijn en ontspanning.

Het liefst van al werk ik met hetgene dat zich aanbiedt op het moment van je afspraak. Dat kan gaan van een uitgebreid adviesgesprek voor je haarprobleem met een opfrissing van je lengtes tot een diepgaande energetische behandeling met een verwarmend gesprek als afsluiter.

Als je dus enkel en alleen op zoek bent naar standaard kleuringen met grijsdekking, de laatste nieuwe mode in je haar en/of een afspraak op vaste tijdstippen* met een brushing/styling als afsluiter? Dan is het wellicht beter om een afspraak te maken bij een collega-kapper die standaarddiensten aanbiedt.

 

Bij The Lightsight verloopt een afspraak namelijk steeds op unieke wijze, met rust en ontspanning als focuspunten. Het drogen van je haar maakt vaak plaats voor een middagdutje op de ligwastafel, een rijkelijke relaxatiebehandeling of een aardende wandeling in de tuin.

De haarmeditatie en relaxatiebehandelingen kunnen ook los van de geboekt worden. Het maakt hiervoor niet uit wat jouw ‘haarwens’ is. Voor rust en ontspanning is iedereen welkom!

*Bij haarproblematiek en psychisch welzijn wordt er wel ruimte voorzien en rekening gehouden met meerdere behandelingen in een kortere tijdsperiode.

Tijd voor een weldadige afspraak boordevol rust en ontspanning?

Maak dan hier je afspraak!