Aanpak

Ontdek het merkverhaal en Charlottes unieke concept

Het verhaal van The Lightsight

The Lightsight is een energetische praktijk in Houwaart (Tielt-Winge), waarbij zaakvoerster Charlotte Bossens zich als Holistic Hair Healer niet enkel beperkt tot het behandelen van je haar. In tegenstelling tot een klassiek kapsalon kijkt ze naar het totaalplaatje en besteedt ze aandacht aan wat er zich in en rond jouw hoofd afspeelt. Bij The Lightsight draait alles om:

Licht in mensen hun haar, hoofd en leven

Charlotte heeft een unieke holistische kijk op de schoonheid van ieder mens en probeert het licht in totaliteit bij je naar boven te brengen. Haar energetische praktijk The Lightsight berust op drie krachtpunten die samen én apart zorgen voor een unieke ervaring en elke klant een erg persoonlijke benadering garanderen. Lees hieronder meer over de drie krachtpunten Mind, Heart en Hair.

The Lightsight krachtpunten

Illuminate the light in your Mind

Met behulp van een therapeutische benadering creëren we bewust rust en ontspanning. Door het ontdekken van wat er in je geest leeft en aandacht te besteden aan je essentie, ga je stralen vanuit je meest natuurlijke schoonheid.

Protect the light in your Heart

Bij The Lightsight stellen we onze harten open voor anderen en volgen we het ritme van de natuur. We gaan voor een energetische aanpak die draait rond wat jij nu écht nodig hebt, en dat alles in harmonie met de seizoenen en maanstanden.

Nurture the light in your Hair

Door het verzorgen en voeden van het haar en de hoofdhuid verbeteren we de kwaliteit van je haar. Zo zorgen we voor een schitterend totaalplaatje en zorgen we ervoor dat het licht in je haar nooit uitdooft. Want: licht in je haar is mooi haar.

Enjoy the light in your world