Fans

Klanten vertellen over hun unieke beleving

Wat klanten zeggen

“Veel meer dan enkel een haarverzorging”

“Onlangs was ik bij Charlotte. Het was een heerlijke verzorging voor mijn haren, ze voelden werkelijk anders toen ik naar huis ging. Zijdezacht, weer in topvorm. De behandeling ging echter veel verder dan dat,  enerzijds hadden de verzorging en energetische behandeling een diep rustgevend effect. Daarnaast is het alsof Charlotte via haar woordkeuze, manier van zijn en de energie die ze doorgeeft je een soort herinnering geeft van wat je al weet. Stapjes in mijn ontwikkelingsproces waar ik op dat moment niet toe kwam werden door Charlotte als het ware terug in mijn bewustzijn gebracht. Ik kwam super vrolijk buiten en ik ben aan de slag gegaan met wat ik leerde, weer een stapje dichter bij mezelf. Bedankt Charlotte!”

Sofie

“Precies wat in de huidige tijd nodig is”

“Wat een mooie visie en missie heb je voor jezelf neergezet! Een uniek concept dat duidelijk het resultaat is van de weg die je reeds aflegde met Maison Couleur en je eigen ontwikkelingsweg, ik voel je ‘roots’ bij het lezen van je merkverhaal. Je biedt mensen iets aan dat naar mijn gevoel heel sterk aansluit bij de energie waar de huidige tijd ons toe uitnodigt: een diepe connectie maken met onszelf, de natuur en met elkaar … “

Katrien

“Eén fantastische ervaring! “

“Charlotte biedt zoveel meer aan dan een gewone haarverzorging of snit. Het totaalpakket is een uitgebreide zorg en een energetische reis geweest. Mijn haar voelt zo anders nu, het ademt weer en is gelukkig. Ik ook, zo dankbaar.”

Méline

” Weer een bijzondere ervaring rijker! “

“Heel ontspannende behandeling met zorgzame handen. Met een fris kopje naar huis en thuis complimentjes mogen ontvangen! Dankjewel Charlotte.”

Hildegarde

“Super fijne omgeving, zeer rustgevend.”

“Goede adviezen! Enorm bedankt voor deze fijne ervaring.”

Dana

“Heel bijzonder hoe jij snel aanvoelde wat ik nodig had. “

“Dag Charlotte, ik wou je even laten weten dat ik erg genoten heb van de behandeling vandaag. Zalig om te voelen hoe je met alle aandacht en zorg met mijn haar en ook met mij omging. Die holistische aanpak vind ik fijn. Onderweg naar huis rolde er zelfs een traan van dankbaarheid over mijn wang. Veel liefs en tot een volgende keer.”

Antje

“Gewoonweg zalig! “

“In februari voor het eerste bij Charlotte geweest. Hartelijke ontvangst, mijn haar werd met veel liefde, aandacht en geduld bestudeerd, geknipt, gewassen (al liggend! ????) en verzorgd.”

Katrien

“Geweldige natuurkapper! “

“Knipt je haar droog, wat een veel mooier resultaat geeft. Heeft een wastafel waarop je ligt, supercomfortabel. Ook een prachtige omgeving. Aanrader!”

Hanne