Charlie's Stories

Laat je meenemen door Charlottes unieke blik op schoonheid & natuur

Bevallingsverlof

Begin juni verwelkomen wij ons tweede kindje, dit vraagt om enkele aanpassingen! Want de geboorte van onze eerste zoon was heel intens en pittig. Zijn allergieën, astma en eczeem maakten de eerste 1000 dagen nog eens extra zwaar waardoor ik tijdens deze zwangerschap...

Lees meer

Seizoensagenda

Waarom een seizoens agenda? Zoals de seizoenen en de maan hebben ook wij een cyclus die bepaalt hoe we in het leven staan en hoe we ons dagdagelijks voelen. Je kan deze energie inzetten om meer volgens je eigen energie te werken en te leven maar ook om het meeste te...

Lees meer

Gastblogger: Wild flower and the Rose

Chelsea van Wild flower and the Rose over een veranderende haar en beauty industrie, hair healing en herbal haircare. Ze gaf mij de inspiratie om mijn eigen hair healing reis aan te gaan en is een mooi voorbeeld over hoe ik zelf met natuurlijke haarverzorging bezig ben.

Lees meer
Lanceringsweekend

Lanceringsweekend

11-12 & 13 november is het zo ver. Dan lanceer ik mijn vernieuwd concept. Je kan dan eindelijk komen voelen en proeven wat dit juist allemaal inhoudt.

Lees meer
Wachtlijst

Wachtlijst

Is de seizoensagenda vol en kan je echt niet meer wachten tot de volgende online komt? Geef je dan op voor de wachtlijst.

Lees meer

Word deel van The Lightsight-familie

Met elk nieuw seizoen schrijft Charlotte een nieuwe seizoensnieuwsbrief vol unieke verhalen, tips en inspiratie. Wil jij ook op de lijst van onze familie van ontvangers? Schrijf je dan hieronder in. Charlotte heet je van harte welkom!