Merken

Oshadhi

Oliebe

Mas Newen

Oshadhi

Passion for nature

“Our goal has always been to create and distribute a collection of essential oils which stand out through their uncompromising purity. The power of Oshadhi essential oils – their outstanding therapeutic efficiency and depth of fragrance – stems of course from the plants themselves. What we have added – and this is our great strength – is our understanding. We do our best to ensure that each product contains the intelligence and healing power of the plant in its purest form. It is wonderful that this healing power can be available  in a little cobalt blue bottle.”

Dr. Malte Hozzel, bezieler Oshadhi

Oshadhi: Uw garantie voor zuiverheid, ecologie en een compromisloze kwaliteit

Oshadhi staat voor een hoge graad van zuiverheid en een zeer verfijnde geurkwaliteit, aanwezig in het rijke en uitgebreide aanbod aan etherische oliën, hydrolaten, plantaardige oliën en natuurlijke cosmetica.

Oshadhi producten zijn

100% natuurlijk

100% zuiver

100% integraal

Oliebe

OLIEBE shampoos zijn ontwikkeld voor een natuurlijke verzorging van de hoofdhuid. Naast de normale verzorging zijn er shampoos die geschikt zijn voor mensen met een zeer gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid, zeer droog of juist vet haar of andere problemen met de huid. Er is goede ervaring opgedaan met o.a.  

  • endogeen eczeem
  • atopisch eczeem
  • neurodermitis
  • acne
  • uitslag
  • psoriasis
  • allergie

Alle OLIEBE® shampoos zijn een concentraat. Het is nodig deze minstens 1:5 of zelfs 1:10 met water te verdunnen. Shampoo en water in een apart bij te leveren opbrengflesje doen, goed schudden en het schuim met het opbrengflesje tussen het droge haar op het hoofd spuiten. Tussendoor telkens opnieuw schudden. Hiermee de schedel wassen, niet de haren! Goed uitspoelen.

Mas Newen

Shampoo

Je hebt pure en plantaardige haarverzorging, en dan heb je nog eens probiotische shampoo zonder bewaarmiddelen. Deze shampoo van Mas Newen is onze topper. Deze shampoo reinigt, beschermt, revitaliseert en verzorgt. Het is een ‘levende’ shampoo vol nutriënten, essentiële oliën en enzymen. Nooit meer last van jeuk of irritatie want deze shampoo bevat alleen de 7 beste natuurlijke ingrediënten.

Met extracten van wild-geoogste zeepnoten voelt je haar dik en veerkrachtig aan. De verfrissende essentiële olie van citroengras versterkt je haarzakjes. Het Indiaas laurierblad houdt je hoofdhuid gezond. Enzymen activeren alle componenten.Dit is de puurste shampoo die ik in mijn jarenlange zoektocht tegenkwam. Ook de verpakking is milieuvriendelijk want ze is volledig gerecycleerd.

Conditioner

Met een goede conditioner geef je je haar een zachte wellnessbehandeling. Zeker als je kiest voor de Mas Newen conditioner. Dit is een puur, plantaardig en probiotisch haarverzorgingsproduct op basis van natuurlijk bronwater, zeepnoot, makrut limoen, Indiaas laurierblad, Indiase rozenappel, Thaise ananas en rijstzemelen.

Deze conditioner is dan ook een vitaminebom voor elke hoofdhuid. Het Indiaas laurierblad verzorgt je hoofdhuid en temt droog en opstandig haar. De extracten van rijstzemelen geven je haar extra volume.