JOJOBA OLIE 30ml

Categorieën

Hoogwaardige ongeraffineerde, koudgeperste draagolie.

8,20

1 op voorraad

Kwaliteit

Ingrediënten

Gebruik

Voor de bereiding van cosmetica en massageoliën

Toepassing

Tip van Charlotte

Bewaring

Beschermen tegen zonlicht en warmte

Aandacht

Allergenen

Botanische naam

Prunus amygdalus

Winning

Koude persing

Plantendeel

Pitten

Teelt

Conventioneel

Herkomst

Peru