Waarom een seizoens agenda?

Zoals de seizoenen en de maan hebben ook wij een cyclus die bepaalt hoe we in het leven staan en hoe we ons dagdagelijks voelen. Je kan deze energie inzetten om meer volgens je eigen energie te werken en te leven maar ook om het meeste te halen uit je dag dagelijkse verzorging. Door te werken met een seizoens agenda nodig ik deze energie niet alleen uit in mijn eigen leven maar kan ik mijn behandelingen ook hierop veel beter afstemmen. Jij als klant ervaart op die manier deze prachtige wisselwerking want je gekozen behandeling word niet alleen afgestemd op de desbetreffende energie maar je ervaart zelf ook de kracht er van.

Seizoens agenda – praktisch:

De agenda zal telkens voor een bepaalde periode open staan. Meestal is dit een maand of 3-4 afhankelijk hoe de schoolvakanties vallen. De datums hiervan vind je terug op de afspraken pagina. Je kan gedurende deze periode afspraken naar wens zelf inplannen. Via e-mail krijg je een herinnering wanneer de volgende agenda open gaat en welke behandelingen wanneer het best te boeken zijn.

Winter – Lente agenda: 

Deze loopt van 19 februari tot 20 mei. We vieren de start van de lente met 3 volle manen en 3 nieuwe manen.

Lente – zomer agenda:

Vanaf 21 mei ben ik in bevallingsverlof. De webshop blijft gedurende deze periode wel open waarbij bestellingen 1 keer per week verzonden worden.

Zomer – herfst agenda:

Nog te bepalen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en om je haarrituelen volgens deze fantastische energie in te plannen.


.