Welkom bij The Lightsight,

een energetisch centrum waar ik, Charlotte Bossens, het licht (terug)breng in je haar, hoofd en leven. Als Hair Healer werk ik enerzijds op therapeutisch wijze aan je mindset en je gevoel. Anderzijds werk ik op helende wijze aan je hoofdhuid en de kwaliteit van je haar. Zo kan jij je in totaliteit ondersteund voelen en op die manier je eigen schoonheid ervaren. Je voelt je rustiger, ontspannen en energieker.

Klaar om jouw en mijn energie volop te laten stromen?

Love the light in your soul

Behandelingen & productadvies

Ervaar meer lichtheid in en rond je hoofd. Kies voor een holistische behandeling van je haar. Wil jij ontdekken wat jij en je haren echt nodig hebben? Charlotte ondersteunt je met een verzorgritueel en productadvies op maat voor meer licht in en rond je hoofd.

Wat klanten zeggen

“Precies wat in de huidige tijd nodig is”

“Wat een mooie visie en missie heb je voor jezelf neergezet! Een uniek concept dat duidelijk het resultaat is van de weg die je reeds aflegde met Maison Couleur en je eigen ontwikkelingsweg, ik voel je ‘roots’ bij het lezen van je merkverhaal. Je biedt mensen iets aan dat naar mijn gevoel heel sterk aansluit bij de energie waar de huidige tijd ons toe uitnodigt: een diepe connectie maken met onszelf, de natuur en met elkaar … “

Katrien

“Veel meer dan enkel een haarverzorging”

“Onlangs was ik bij Charlotte. Het was een heerlijke verzorging voor mijn haren, ze voelden werkelijk anders toen ik naar huis ging. Zijdezacht, weer in topvorm. De behandeling ging echter veel verder dan dat,  enerzijds hadden de verzorging en energetische behandeling een diep rustgevend effect. Daarnaast is het alsof Charlotte via haar woordkeuze, manier van zijn en de energie die ze doorgeeft je een soort herinnering geeft van wat je al weet. Stapjes in mijn ontwikkelingsproces waar ik op dat moment niet toe kwam werden door Charlotte als het ware terug in mijn bewustzijn gebracht. Ik kwam super vrolijk buiten en ik ben aan de slag gegaan met wat ik leerde, weer een stapje dichter bij mezelf. Bedankt Charlotte!”

Sofie

Heel bijzonder hoe jij snel aanvoelde wat ik nodig had.”

“Dag Charlotte, ik wou je even laten weten dat ik erg genoten heb van de behandeling vandaag. Zalig om te voelen hoe je met alle aandacht en zorg met mijn haar en ook met mij omging. Die holistische aanpak vind ik fijn. Onderweg naar huis rolde er zelfs een traan van dankbaarheid over mijn wang. Veel liefs en tot een volgende keer.”

Antje

Word deel van The Lightsight-familie

Met elk nieuw seizoen schrijft Charlotte een nieuwe seizoensnieuwsbrief vol unieke verhalen, tips en inspiratie. Wil jij ook op de lijst van onze familie van ontvangers? Schrijf je dan hieronder in. Charlotte heet je van harte welkom!