Begin juni verwelkomen wij ons tweede kindje, dit vraagt om enkele aanpassingen!

Want de geboorte van onze eerste zoon was heel intens en pittig. Zijn allergieën, astma en eczeem maakten de eerste 1000 dagen nog eens extra zwaar waardoor ik tijdens deze zwangerschap ervoor gekozen heb om het anders aan te pakken.

De overgang naar het moederschap is namelijk een heus transformatieproces dat alles in je leven raakt.

Er wordt niet alleen een baby geboren, maar ook ik word voor de tweede keer mama.

Ik ga heel goed bij mezelf voelen wat ik en mijn gezin nodig hebben, daarom heb ik geen datum waarop ik opnieuw opstart. Ik wil mezelf deze keer echt de tijd geven om te herstellen, wennen en groeien in deze nieuwe rol. Om zo, krachtiger dan ooit tevoren er terug te kunnen zijn, ook voor jullie!

Praktisch:

  • Vanaf 1 mei bouw ik mijn werk af, zal ik maar heel beperkt bereikbaar zijn en beantwoord ik e-mails sporadisch.
  • Vanaf 20 mei ga ik in bevallingsverlof en ben ik niet meer te bereiken.
  • Via de nieuwsbrief en social media laat ik weten wanneer ik terug opstart en de online agenda terug open zal gaan. (schrijf hier in voor de nieuwsbrief).
  • De webshop blijft wel open, kleurpakketjes en producten kan je dus blijven bestellen.

    Belangrijk: Plaats de bestelling voor je kleur- of kruidenpakket onder je eigen naam zodat we de juiste infofiche er bij kunnen halen voor je formule. Kleurformules kunnen niet aangepast worden, de laatste kleur die gebruikt of aangekocht is zal gemaakt en verzonden worden. Afhalen gaat niet meer mogelijk zijn, alles word verzonden met de post (Je betaalt geen verzendkosten voor pakketjes die door de brievenbus passen!). We hanteren gedurende deze periode uitzonderlijk een verzendtijd van max. 2 weken.

  • De voorraad zal niet bijgevuld worden, op = op